www.SAsro.sk

Úvodná stránka
Môj fayn
Individuálna zóna
vstup do individuálnej zóny







o nás
katalóg produktov
technická podpora, faq
kontakt

aktivácia HOME konta
voľné miesta
download, skiny, utility, dokumentácia
tarify
e-shop



faynADSL
manual na aktivaciu


Tlačová správa


25.01.2003 - fayn bol vyhlasený Produktom roka 2002

Včera odovzdali Softwarové noviny svoje výročné ceny tým najlepším produktom, ktoré boli v minulom roku na českom trhu. Zároveň otvorili Sieň slávy, určenú pre osobnosti, ktoré patria ku špičke IT priemyslu v ČR.

Medzi ocenenými bola tiež telekomunikačná služba fayn. Je to pre nás významné ocenenie IT novinárov a spolu s nomináciou v súťaži Krištálový disk na Invexe 2002 to dokazuje stály záujem odbornej verejnosti o túto službu.

Ocenenie Produkt roka sa udeľuje najlepším výrobkom v oblasti výpočtovej techniky, dostupným na českom trhu, bez akýchkoľvek ďalších obmedzení. Cena Produkt roka nemá komerčný charakter, výrobky sa do nej neprihlasujú a neplatia se žiadné poplatky za zaradenie do súťaže. Hlavnými kritériami pre udelenie ceny je technická dokonalosť a novosť riešenia, priaznivý pomer výkonu a ceny, perspektívnosť výrobku z hľadiska zákazníka a ochrana jeho investícií, a konečne veľkosť hodnoty pridanej k výrobku.

Voipac, s.r.o sa po úspechoch, ktoré dosiahol s produktami a službou fayn na Invexe 2002, rozhodol vystavovať na najväčšej európskej výstave v oblasti IT a telekomunikácií - CeBIT 2003, konanej v dňoch 12.3 - 19.3 2003 v nemeckom Hannoveri.