www.SAsro.sk

Úvodná stránka
Môj fayn
Individuálna zóna
vstup do individuálnej zóny







o nás
katalóg produktov
technická podpora, faq
kontakt

aktivácia HOME konta
voľné miesta
download, skiny, utility, dokumentácia
tarify
e-shop



faynADSL
manual na aktivaciu


Tlačová správa


07.10.2003 - Spoločnost FAYN.CZ ocenená Krištálovým diskom!

NetPhone 210 je prvý IP telefón na svete na platforme Intel a prvý s OS Linux! Telefónny prístroj bol vyvinutý vo vývojovej dielni firmy VOIPAC ako koncové zariadenie VoIP siete služby fayn.
NetPhone 210 je plnohodnotný IP telefón kompatibilný so sadou protokolov H.323. Pracuje samostatne, bez nutnosti spojenia s PC. Je postavený na chipset Intel xScale Core Processor PXA 255. Pripojenie k LAN a PC zaisťuje dvojica ethernetových portov.
Telefón má grafický display LCD s rozlišením 128x64 bodov na ktorom sú zobrazené všetky potrebné informácie (číslo volajúceho, dátum,čas, výška kreditu, ap.).
Software telefónu je postavený na OS Linux. Ten poskytuje bežné funkcie ako telefónny zoznam, kalendár, kalkulačka... Okrem toho, ako otvorená platforma, umožní systémovým integrátorom nahrávať do IP telefonu dalšie aplikácie.
NetPhone 210 podporuje NetMeeting a iné H.323 kompatibilné aplikácie pre prenos hlasu. Telefón sa dá ľahko prepojit s rozhraním ADSL/cable modem, alebo Ethernet switch a poskytnúť tak úspornú a výkonnú VoIP službu pre široký okruh uživateľov z radov podnikov i domácností.